2022-07-13-Sun-Moon

Hej alla på katthemmet😻😻!


Här kommer en hälsning från Sun och Moon. Vi heter idag Majsan o Josef.

Tack för att ni finns,och att ni tog hand om oss. Vi skickar en bild, första dagen i nya hemmet den 18/12 -21. Vi var så rädda då, efter fem timmar vågade vi oss ut ur buren. Med nya ljud och ny matte o husse, kröp vi undan så fort vi kunde.

Vi hade fått en ny säng, med tre stolpar att vässa klorna på. Å den var skön minsann. 

Men....bus var kul. Blommor, wow så roligt😻. Jord över hela golvet, var inte så uppskattat. Så varje gång vi skulle antasta en grön växt, så kom det vatten, konstigt tyckte vi. Å gardiner, första tiden utforskade Majsan, och klättrade upp till gardinstången.

Ja,vi gjorde mycket bus som inte var så uppskattat. Nu, sex månader senare, vet vi någorlunda vad matte accepterar. 


Vi har verkligen acklimatiserat oss i nya hemmet, och vet vad som är okey. Nu är det ju sommar, så vi är mycket på balkongen.....dock inte utan uppsikt då det finns fåglar och insekter som gärna får vår uppmärksamhet. Våran matte gjorde i ordning relaxavdelning en väldigt varm dag. En blöt handduk att ligga på, ett kärl med vatten, och skugga. (Vi älskar vatten)

Min husse och matte vill tacka er för det fantastiska arbete ni gör🥰.

Med att hjälpa oss att få ett kärleksfullt hem, mat för dagen, en mysig plats att sova på i lugn och ro. 


Vi var så vilsna och rädda för ett halvår sedan. 

En kärleksfull hälsning från,     

Josef😻 och Majsan😻!