2018-01-25-Unbra-Unni

Hej!


Vi älskar våra nya katter! De passar perfekt in i vår familj.

Båda vill gärna gå ut, men än så länge är de inne.

Fletcher och Amber (Unni) fungerar utmärkt tillsammans. Tidigare var det bara Fletcher som fick röra henne, men nu känner hon sig bekväm med oss alla. Hon är fortfarande på sin vakt när vi klappar henne men jag har aldrig sett något som verkligen VILL så gärna bli klappad! Hon älskar sin mus med pingla och att låtsasbråka med Umbra. Umbra är Taylors bästa vän, hon buffar Taylor med sitt huvud en miljon gånger om dagen. Umbra fördelar sin natt mellan min och Taylors sängar. Det är bara Taylor som får hålla henne, hon tolererar inte detta med någon annan. Hon följer efter mig och Taylor vart vi än går.


Vi älskar dem VÄLDIGT mycket, även min man beundrar dem.


Tack för att ni hört av er från Kälby för att kolla hur vi har det!


Mvh Lindy Allen