2016-08-23-Elias

Hej, det har gått ett tag nu sen Elias kom hem till mig och Amason. Vi trivs så bra tillsammans alla tre. Amason har blivit mycket lugnare sen Elias kom

in i familjen, och dom två kommer bra överens med varandra. Redan från dag ett! Elias vill gärna vara med överallt, kommer och hälsar mig välkommen hem när jag kommer hem ifrån jobbet. Ligger bredvid mig i soffan när jag kollar på tv, och vet direkt när det är sovdags för mig. Jag hinner inte ens lägga mig fören han är i sängen och vill ta plats antingen bredvid mig eller på mig, mys innan man somnar och mys direkt på morgonen är ett måste! En hel del bus blir det med Amason också, sitta och lurpassa på varandra för att sen köra race i lägenheten. Dom är så fina tillsammans, är så glad över båda två! Kunde inte ha fått tag på en bättre katt än Elias! Det enda som vi har varit osams om jag och Elias var dom första dagarna, han väckte mig på morgonen och ville mysa. När jag inte orkade precis när jag hade vaknat så bet han mig. Sa ifrån direkt så det beteendet hade han bara dom tre första dagarna.


Med vänliga hälsningar Elias, Amason och Emilia